PROGRAMARE ONLINE

Programeaza-te online sau la telefon si ai discount 5%.

Programare

IMG_2586TARIFE:

Încărcare Freon auto R134A – 40 lei/100 gr

Încărcare Freon auto R1234YF – 120 lei/100 gr

Igienizare instalație AC – 50 lei (operațiunea durează aprox. 40 min)

VERIFICARE PIERDEI  INSTALATIE AC (TEST PRESIUNE CU AZOT) – 50 LEI

Asiguram revizia completa a instalatiei de aer conditionat a masinii tale! Experienta si aparatura de ultima generatie reprezinta garantia aducerii sistemului de climatizare auto in parametri optimi!

I.Diagnoza, vidare instalatie, incarcare freon, schimb ulei AC, raportare finala :

   Primul proces este cel de extragere agentului uzat (freon + ulei) din instalatia de aer conditionat a masinii, urmat de vidarea instalatiei si verificarea daca exista pierderi/lipsa de etanseitate in vid. Daca totul este in regula, procesul urmator este cel de incarcare cu freon urmat de completarea uleiului, apoi testarea finala in sarcina. De mentionat ca toate procesele sunt realizate asistat de aparatura profesionala ce ofera date si raportari in timp real.

II.Igienizare / curatare instalatie de aer conditionat a masinii:

   Procedura completa ce are ca rezultat eliminarea mirosurilor neplacute si bacteriilor/mucegaiului din instalatia de climatizare a masinii, se efectueaza dupa operatiunea de incarcare freon in instalatia de aer conditionat auto. Agentul de tip aerosol folosit pentru procesul de igienizare circula prin instalatia masinii si curata intreg sistemul AC (vaporizator, filtre, conducte de ventilatie). Reziduul activ depus in instalatie impiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.

   Pe parcursul tuturor anotimpurilor, climatizarea asigura un confort sporit pentru sofer dar si pentru pasageri, filtrand particulele de praf si polen. Insa pentru functionarea acestui sistem la parametri optimi este nevoie de o vizita la un centru de specialitate.

Neverificat periodic, acesta poate raspandi diverse bacterii si ciuperci in habitaclul masinii.
Cum ne dam seama ca sistemul de climatizare nu functioneaza la parametrii optimi?

  1. Dezaburirea este lenta
  2. Sistemul de ventilatie produce zgomote anormale
  3. Racirea aerului necesita un timp indelungat
  4. Aerul rece nu este distribuit corespunzator

III. Înlocuiri compresoare AC în garanție.

    Oferim spălarea și curățirea instalațiilor AC, operatiuni necesare la acordarea garanției pentru înlocuirea compresoarelor.

    Operatiunea de spalare a instalatiei dureaza aprox. 3 ore si costa intre 250-400 RON (in functie de complexitatea instalatiei de clima).

© Copyright 2017
Acord GDPR / Politica de utilizare Cookie-uri / ANPC